Wil jij mee bouwen aan ons verhaal?

Bekijk hieronder onze vacatures

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

WIJ BOUWEN OP ELKAAR

Wat maakt D'hoore Construct tot wat het vandaag is? Hoe komt het dat wij zo goed 'bouwen op elkaar'? SAMENWERKEN - EFFICIËNTIE - DOORZETTINGSVERMOGEN - COMMUNICATIE - RESULTAATGERICHTHEID Alleen zo kunnen wij groeien tot het team / de familie die we vandaag zijn. Heb jij zin om onze 'familie' aan te vullen met jouw capaciteiten? Bekijk dan zeker de vacatures die open staan op onze website en solliciteer snel!

SAMENWERKEN

Hoe kan je bouwen op elkaar als je niet samen werkt? We zijn een hecht team, dat verschillend genoeg is om elkaar aan te vullen, maar gelijk genoeg is om mekaar aan te voelen :-)

SAMENWERKEN

EFFICIËNTIE

Bij D'hoore nemen we onze tijd om efficiënte werkprocessen te creëren. Dat neemt nl. de kans op ongezonde werkdruk af en het zorgt voor duidelijkheid en transparantie. Efficiënte werkprocessen leiden bovendien tot een hogere productiviteit en kwaliteit.

EFFICIËNTIE

DOORZETTINGSVERMOGEN

Ons team beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en heeft de veerkracht om ook bij tegenslag het doel niet uit het oog te verliezen.

DOORZETTINGSVERMOGEN

COMMUNICATIE

Een goed team communiceert met mekaar - het heeft de capaciteit om zowel een boodschap helder over te brengen als om zich luistervaardig op te stellen. Iedereen krijgt bij ons kansen om zijn / haar inbreng te geven.

COMMUNICATIE

RESULTAATGERICHT

Het doel richting eindresultaat is bij ons altijd in zicht, zo zorgen we ervoor dat we altijd 'the bigger picture' blijven zien. Dit zorgt dan op haar beurt weer voor motivatie om goed te plannen, graag jezelf (en anderen) bij te sturen waar nodig om efficiënter tewerk te gaan.

RESULTAATGERICHT

Lies en Dries vertellen over werken bij D'hoore

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?